Статуетка Африканська пара 38 см SM-151

Артикул: 12034
Артикул: 12034
Статуетка Африканська пара 38 см SM-151
995 грн.
1015 грн.

Вишукана статуетка Африканської пари

Висота 38 см

Матеріал: полістоун

Вишукана статуетка Африканської пари

Висота 38 см

Матеріал: полістоун