Артикул: 12054
Немає в наявності
Артикул: 12054
Немає в наявності

Статуетка Орел E016A 24 см

1085 грн.

Статуетка "Орел"

Розмір 24*22*12 см

Матеріал: полістоун

Статуетка "Орел"

Розмір 24*22*12 см

Матеріал: полістоун