Артикул: 12060
Артикул: 12060

Статуетка Сова з совеням 30 см

935 грн.
1100 грн.

Купити в 1 клік

Статуетка "Сова з совеням" CLASSIC ART

Висота 30 см

Матеріал: полістоун

Статуетка "Сова з совеням" CLASSIC ART

Висота 30 см

Матеріал: полістоун